SPSK

Kontakt

DYREKTOR: Violetta Błasiak

Oddział Przedszkolny Specjalny SPSK
im. Św. Antoniego z Padwy 
w Częstochowie
Ul. Łukasińskiego 24,  
42- 200 Częstochowa

Katolicka Szkoła Podstawowa
Specjalna SPSK
im. Św. Antoniego z Padwy
w Częstochowie
Ul. Łukasińskiego 24, 
42- 200 Częstochowa

Katolickie Liceum Ogólnokształcące
Specjalne SPSK
im. Św. Antoniego z Padwy 
w Częstochowie
Ul. Łukasińskiego 24,  
42- 200 Częstochowa

 Katolicka Branżowa Szkoła
I Stopnia Specjalna SPSK
im. Św. Antoniego z Padwy
w Częstochowie
Ul. Łukasińskiego 24, 
42- 200 Częstochowa

Szkoła Przysposabiająca
do Pracy SPSK
im. Św. Antoniego z Padwy
w Częstochowie
Ul. Łukasińskiego 24, 
42- 200 Częstochowa

_________________________

Tel/fax: ul. Łukasińskiego 24
  34 361 56 96
e-mail: szkolyspecjalnespsk@o2.pl


Tel/fax: ul. Bohaterów Katynia 40/42
  34 370-79-55
e
-mail: szkolyspecjalnespsk@gmail.com

Menu posiłków na marzec

                                               

                                                       MENU – MARZEC  2021r. 

 

   

 01. 

               Spaghetti bolonesse z mięsem i sosem pomidorowym(1,2)

 02. 

              Gulasz z kaszą, surówka wielowarzywna (1,2,3)

 03. 

               Filet z kurczaka po parysku, ziemniaki, surówka(1,3)

 04.  

               Schab w sosie(1,3), kluski śląskie(1,3), marchewka gotowana

 05. 

               Racuchy z jabłkami(1,3)

 08. 

                 Makaron rurki z kurczakiem(1,3) i sosem pomidorowym(1)

09.  

               Kotlet mielony(1,3), ziemniaki, ogórek konserwowy (2)

10. 

              Filet z kurczaka panierowany(1,2,3), ziemniaki, surówka wielowarzywna

11.

              Klopsiki w sosie, kasza, buraki(1,2,3)

12.

              Kotlet rybny, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej

15.

                   Kurczak w potrawce warzywnej(1,2,3) , ryż

16.  

               pałeczka drobiowa (1,3), ziemniaki, surówka wielowarzywna                 

17.

                Gołąbki w sosie pomidorowym, ziemniaki(1)

18. 

                    Kurczak w sosie pieczarkowym, kopytka, surówka  (1,2)              

19.

                Makaron z białym serem i cynamonem (1,2,3)

22.

                    Pierogi z serem(1,2)

23.

                  Spaghetti z mięsem i sosem pomidorowym(1,3)

24.

                   Kluski z mięsem i okrasą, surówka z białej kapusty(1,2)

25.

                 paluszki rybne, ziemniaki, kiszona kapusta(1,2)

26.

                 Kluski na parze z koktajlem truskawkowym (1,2)

….......……………………………………………………………………………………………………….

29.

                 gulasz drobiowy, ryż biały, surówka

30.

                 filet z kurczaka na parze, ziemniaki, warzywa na parze

31.

                 kotlet mielony, ziemniaki, marchewka gotowana z groszkiem

 

*oznaczenia numeryczne przy potrawach, oznaczają użycie składnika zawierającego alergen, zgodnie z oznaczeniem numerycznym w informacji o ALERGENACH I PRODUKTACH POWODUJĄCYCH NIETOLERANCJE POKARMOWE.