Menu posiłków na marzec
MENU – MARZEC 2021r.
01.
Spaghetti bolonesse z mięsem i sosem pomidorowym(1,2)
02.
Gulasz z kaszą, surówka wielowarzywna (1,2,3)
03.
Filet z kurczaka po parysku, ziemniaki, surówka(1,3)
04.
Schab w sosie(1,3), kluski śląskie(1,3), marchewka gotowana
05.
Racuchy z jabłkami(1,3)
08.
Makaron rurki z kurczakiem(1,3) i sosem pomidorowym(1)
09.
Kotlet mielony(1,3), ziemniaki, ogórek konserwowy (2)
10.
Filet z kurczaka panierowany(1,2,3), ziemniaki, surówka wielowarzywna
11.
Klopsiki w sosie, kasza, buraki(1,2,3)
12.
Kotlet rybny, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej
15.
Kurczak w potrawce warzywnej(1,2,3) , ryż
16.
pałeczka drobiowa (1,3), ziemniaki, surówka wielowarzywna
17.
Gołąbki w sosie pomidorowym, ziemniaki(1)
18.
Kurczak w sosie pieczarkowym, kopytka, surówka (1,2)
19.
Makaron z białym serem i cynamonem (1,2,3)
22.
Pierogi z serem(1,2)
23.
Spaghetti z mięsem i sosem pomidorowym(1,3)
24.
Kluski z mięsem i okrasą, surówka z białej kapusty(1,2)
25.
paluszki rybne, ziemniaki, kiszona kapusta(1,2)
26.
Kluski na parze z koktajlem truskawkowym (1,2)
….......……………………………………………………………………………………………………….
29.
gulasz drobiowy, ryż biały, surówka
30.
filet z kurczaka na parze, ziemniaki, warzywa na parze
31.
kotlet mielony, ziemniaki, marchewka gotowana z groszkiem
*oznaczenia numeryczne przy potrawach, oznaczają użycie składnika zawierającego alergen, zgodnie z oznaczeniem numerycznym w informacji o ALERGENACH I PRODUKTACH POWODUJĄCYCH NIETOLERANCJE POKARMOWE.